Rubrik

Okej, jag måste erkänna att jag inte somnade tidigare inatt än vad jag brukar på vardagar. Inatt var lite galet. Men det var riktigt kul! Mindre kul är att min mobil har gett upp sitt liv här på jorden. Och det är min reservmobil som egentligen är min gamla mobil då min ordinarie också har gett upp. Kanske ska köpa sig en ny?!

Appropå ingenting, så längtar jag verkligen till början av Mars... Nej det gör jag inte alls.

S-gubbe

Som sagt, jag somnar tidigare på helger än på vardagar. Godnatt

Sanningen








You make me smile



Förtydligande

Nej, jag är inte deppig jämt. Faktum är att jag har varit väldigt glad den senaste tiden! Jag har sagt detta förut men det tål att sägas igen; jag blir bara sugen på att skriva när jag ligger och tänker och mår dåligt, och då hamnar det i bloggen! Och detta inträffar bara om kvällarna (därav sömnproblemen), medan jag om dagarna är världens gladaste tjej!

Happyface! :)

Låt mig slippa

Ångest är fan den värsta känslan som finns. Klumpen i magen. Fjärilarna som hamnar innanför bröstet och bara signalerar att något är fel. De osynliga händerna som griper tag om min strupe och verkar vilja långsamt kväva mig till döds. Min kropp som i panik kippar efter luft. Andas in andas ut, andas in andas ut, andas in, in, in, in, in.
Går inte att andas ut.

Det händer dagligen numera och jag hatar det.

Är kroppsliga symptom skönare än endast psykiska? Jag vettefan alltså.

Plugg? Vad är det?

orkar inte
vill inte
pallar inte
kommer inte

Update likzåm

Näe nu var det dags för ett lite längre inlägg än några få visdomsord kände jag!

Men jag har fortfarande lika lite att skriva. Hm. Kan ju säga att jag är väldigt, väldigt glad i alla fall! Det är ju alltid något. Och det beror på en viss person. Hihi.

För övrigt kan jag säga att jag är less på plugget. Kan verkligen inte ta mig i kragen och bara komma i kapp med allt! Grymt jobbigt. Menmen, jag ska inte klaga! Isåfall ska jag klaga på mig själv som är lat.

Lets play

I was born to play this game

Vafan?

Jag somnar fan tidigare på helger än på vardagar. Sjukt.

A change has to come...

Det här fungerar verkligen inte längre. Jag skulle gått upp sex idag för att hinna till skolan i tid. När vaknade jag? Jo, klockan 12! Missade därför hela skoldagen vilket inte är första gången. Förändring måste ske!

Kan någon få mig att somna före kl 3 varje dag så vore det underbart!

Yes

Jag fortsätter att vilja tro. Är inte redo att ge upp hoppet än!

Svårt det där



Kärlek

Jag och N hade en diskussion idag och vi kom fram till att vi båda börjar förlora tron om kärlek. Äkta kärlek alltså. Visst, tonårstjafs till förhållanden innehållandes "jag älskar dig" efter tredje dejten, ja det finns det ju gott om. Men kärlek som i att inte kunna leva utan den andra, som i att bara se perfektion hos sin partner, som i att klicka och vara bästa vän samtidigt som älskare med sin partner, som i att längta efter att bara få umgås och vara nära denna person, finns det?

Jag börjar tappa tron på det...

Håller ni inte med?

Jag är så less på dryga människor. Varför kan man inte bara var glad och trevlig istället?

HAHAHAHAHAHAH

Det är ju bra att man har något att skratta åt. För det har jag gjort åt en sak idag. Som fan. Ibland slutar jag inte på många minuter. Alltså förlåt. Men fyfan vad kul! xD

Dead tired

Kan. Inte. Sova. Längre. Gick aldrig och la mig inatt. Halvt medvetslös nu.

Men en uppdatering i bloggen blev det i alla fall!

Ge mig helg

Trevlans


Vi hade trevlans. Jag har haft väldigt trevlans väldigt mycket detta lov.

Guess I deserve it

Det är kul att någon man knappt känner kan såra en.

A never ending story

God kväll på er, kära läsare. Kände att det var dags för en uppdatering här i bloggen.

Sen sist har det inte hänt mycket. Valpen och jag ligger och sover tills vi blir tvingade till annat och livet leker. Duger.

Sömnproblemen är tillbaka. Eller var de ens borta någon gång? Trodde att ovanstående skulle hjälpa mig med att kunna somna men, nej, så var emellertid icke fallet. Men när jag väl sover så vill jag aldrig sluta. Tummen upp för att sova bort en hel dag utan att behöva det!

Ja, vad ska jag skriva mer om? Klaga är ju alltid kul. Det är för helvetes jävla kallt ute! Kollade på termometern i morse (runt sextiden) innan jag somnade, och då var det minus trettiotvå fucking grader. Det är som om allt som finns utanför mitt hus, har stannat. Ingenting existerar i den kylan. Obehagskänslor, javisst.

Önskar er en fortsatt trevlig natt, så hörs vi en annan gång.

And that's a secret I'll never tell

Hohoho, om ni bara visste... Ni har ingen aning.









Appropå något helt annat så älskar jag min valp. Han gör mig sjukt glad.



Ursäkta mobilbilden. Systemen är för klumpig och den digitala har slutat samarbeta.

För helvetes jävla glad

Vad yrar jag om? Livet är fan uuuunderbart! Jag är så jävla lycklig just nu.

Herrejösses vad mitt humör ändras. Jag tror det har ett namn.

Juste, tonåring var det visst.

Imorgon blir vi en till i familjen


Då var man här igen.

Jag mår illa. Illa av allt. Allt gör mig illa. Men jag har slutat visa mina känslor utåt. Förutom genom den här bloggen då. För övrigt visar jag inga (negativa) känslor.
Det gör alla andra så bra.


PUT ON A SMILE, BITCH! :)


Gott nytt år på er

Sitter på rummet iförd långkallingar och favorittofflorna. Men med ett glas skumpa, såklart. Fin mix, känner jag. Men eftersom min feber vägrar lägga sig så gör jag det bästa av situationen.


RSS 2.0