Längtar till sommaren!



Av många anledningar.

Hemmakväll


Min valp är inte så mycket till valp längre. Men fin är han!

Blir till att sitta hemma ikväll och umgås med sig själv framför en bra film. Tid med sig själv är underskattat.

Sportlov



Mycket ögonbilder är det i bloggen, jag vet. Men ögon är fina. Och de är dessutom själens spegel.

En lugn start på lovet har denna helg varit. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Får se vart jag hamnar helt enkelt! Orkar inte vara hemma i alla fall.

På tisdag fyller Nina år och det ska firas med pompa och ståt. Ser fram emot!

F




Fuck. Fuck fuck fuck.

Win!

Fick min första elaka kommentar idag. Win! :D

I won't let this build up inside of me







Now I don't know what to do, I don't know what to do when she makes me sad

Börjar komma något bättre överens med min kamera.




Behöver fortfarande en ny spegel dock. Är ju en fördel om hela jag får plats i spegelbilden liksom.

Nu är det fixat. Jag får se mina älsklingar igen den 5 juni!




K Ä R L E K .

Den där jävla växthuseffekten alltså. Värmeslag!!!

Det där med att ingen kan ta sig till skolan/jobbet idag pga vädret verkar ha drabbat alla utom mig, som bor längst bort från stan av ALLA... Känns bra.

La música



Musik i mitt hjärta.

Pull yourself together


Näe, nu fan ska jag börja orka saker igen! Min energi har tagit slut helt på sista tiden. Jag har slutat med att:
Sova, äta (ordentlig mat), plugga, träna och rida.

Det kanske är dags att ta tag i i varje fall ett par av dessa igen? Känns som en bra plan.


Sony Ericsson Aino





Snart i min ägo. Älskar att den har touchscreen OCH knappsats.

BB

Put me to sleep, little angel. Jag tänker på dig. Just dig!

Men du, du kan dra. Och du också.

Flummigt inlägg? Aldrig. Lite inspiration senare så lovar jag er ett mer seriöst inlägg, med fullständiga meningar.

Jag är här nu.

Jag har ingen inspiration. Jag är helt tom. Vet inte varför, för det är inget som hänt som skulle kunna göra mig tom. Hmm. Ge mig tankar! Antingen så tänker jag alldeles för mycket eller så tänker jag inte alls.

Detta skulle ha publicerats igår btw. Idag har jag tankar... men dom kommer när jag är hemma.

GRAAAAAAAAWREEN DAY

AAAARGGHHHH!

Hon som aldrig blir arg var det va? Haha. Ibland måste även jag släppa ut mina agressioner.



På måndag släpps biljetterna till Green Day i Ullevi den 5 juni. Jag ska dit. Även om jag måste åka själv. Jag ska fan dit! Jag såg dem när de var i Stockholm i Oktober. Det var fan den bästa dagen i mitt liv. Kärlek.

Happyface :)

Little girl, little girl
Why are you crying?
Inside your restless soul
Your heart is dying

Så är det.



<3

"Har bara dig i tankarna och jag älskar det."

Han är äkta. Min illvilja att tro suddar han ut. Oh, you did me proud mister. Det var det här jag letade efter. Mitt iskalla hjärta kanske börjar tina?

Citerar mig själv

- "Är han fortfarande lika svår?"

"Han har tagit 'svårheten' till en helt ny nivå..."

När ilskan blir till likgiltighet

Jag är så äckligt trött på dig att jag inte ens ägnar dig en tanke. Och när JAG slutar tänka, då är det fan illa. Mina tankar är allt jag har.

Vrede. Likgiltighet.


Annars då? Jo tack.

Sluta fråga hur jag mår. Precis som vanligt men försöker ändå, fastän jag har öppna sår.


MEN; jag är faktiskt en rätt glad tjej egentligen. Det kan mina vänner intyga. Jag är bara en sån som tänker alldeles för mycket och därför inte kan sova om nätterna. Jag har sagt det förut men jag säger det ändå igen och igen och igen: Jag skriver bara ner mina dystra tankar, eftersom det är när jag är ledsen (kommer inte på ett bättre ord för att beskriva känslan. Ångestfylld kanske.) som jag känner skrivsuget. Jag skulle kunna sitta och skriva något i stil med "Cha cha bloggen! Sitter på ekonomilektion och håller på med bokföring. Idag har jag på mig min nya tröja från Gina Tricot och till lunch idag ska jag äta en sallad. PUSS!" - Men det känns liksom inte så givande.


Fight back

Nu kommer ni och slår med hårda slag mot mina tinningar. En efter en kommer ni och krossar det lilla försök till lugn jag hade fått i mitt huvud.

Ni slår hål på mina drömmar med nålar, ni knäcker mitt självförtroende med era bara händer. Ni får mig att känna mig så värdelös men också så jävla bra. Kunde ni inte bestämma er för att bara vara jävliga? Så kunde jag strunta fullständigt i er.

Är det kanske dags att slå tillbaka igen?



(Inlägget skulle ha publicerats igår kväll men blogg.se strulade)

Han.

Han är den som alltid har funnits där. Även när jag inte har velat ha honom där. Men han har faktiskt alltid funnits där. Han känner mig utan och innan. Vi behöver aldrig pressa fram något, allt vi säger kommer naturligt. Vi är så himla bekväma med varandra. Vi behöver knappt använda ord för att veta vad den andra tänker och känner. När jag är med honom så är jag i en annan värld. De tankarna om att "vad fan håller jag på med?!" finns verkligen inte där när jag är med honom, fastän de borde vara där.

Han är den enda som verkligen vet exakt vad jag vill ha, när jag vill ha det, och hur jag vill ha det. Han kan leken och spelar sina kort exakt rätt, hela tiden.

Den där natten när vi gick runt i hela stan hand i hand. Det var mitt i veckan och jättesent så vi var helt ensamnsa på platser där det annars alltid är fullt med folk. Det kändes som om vi var de enda två människorna på jorden. Jag visste verkligen inte vad jag kände då. Det enda jag visste var att det kändes bra. Tror jag.

Du är fan min Mr Big. Jag hatar att vara sådär fruktansfärt klyschig och jämföra mitt (kärleks?)liv med en jävla serie. Men det stämmer fan in så jävla bra. Undrar bara hur detta kommer sluta? På samma sätt som för dem? Vet ingenting. Vet ju inte ens vad jag själv känner. Men det kan ju inte fortsätta så här hur länge som helst. Även om jag  egentligen är helt bekväm med att fortsätta så här och stänga av allt som har med känslor att göra, att aldrig mer behöva tänka på känslor igen.

Tiden får utvisa hur det går för oss.

En saknad vän

Robin Kurdman, vila i frid. <3

I've got a million little triggers and they're ready to blow

Lyckad kväll igår! Ikväll kommer min älskling över hit och så ska vi mysa alternativt partaja. Får se hur det blir. Nu måste måste måste jag ta tag i att städa! Har inte städat detta år tror jag...

But I found out the hard way, that nothing is what it seems.


Jag är hon som aldrig blir arg. Jag är hon som alltid finns där. Jag är hon som sväljer all din skit. Jag är hon som ger och ger men aldrig får tillbaka.

Jag gör allt för de flesta. Varför? Ingen aning. Det är sån jag är. Men jag är ingen jävla gudinna för det, och det har jag aldrig påstått heller. Jag gör misstag. Kanske till och med fler misstag än de flesta. Vissa kallar det mänskligt. Andra kallar det fel. Jag kallar det för Jenny.


Styrka.

Ser på dig med ett leende. Möts av en iskall blick i dina ögon. De där ögonen som brukade få mig knäsvag. Denna gång gör du mig knäsvag på ett annat sätt. Din kroppshållning får mig livrädd. Du står hotfullt lutad över mig. Jag faller med knäna mot den hårda marken. Börjar skaka.

Du höjer handen. Blänger på mig. Jag håller upp händerna för att skydda huvudet. Sluter ögonen hårt. Förbereder mig för slaget. Så kommer det. Hårt. Smärtan är omedelbar, och fruktansvärd. Jag öppnar ögonen. Tittar upp på dig. Det vibrerar i bröstet. Tårarna som har pressats tillbaka så hårt, kommer nu. Rinner ner längs kinderna. Landar på betongen jag sitter på. Det låter lite som regn. Fast hårdare. Ensammare. Jag kan inte andas.

Som en vindpust i vakuum. Helt oväntat. Plötsligt får jag styrka. Vibrationerna i bröstet ökar. Känner adrenalinet pumpa i mina vener. Reser mig upp. Torkar tårarna hårt. Det svider om kinderna. Kunde inte bry mig mindre.

Knyter nävarna. Slår tillbaka.

Du faller ner till marken efter ett enda slag.

Nu kör vi!

Viljan och orken att plugga är tillbaka. Ska ta vara på den nu.

Hjärta

När alla andra drar är du den som står kvar.

Ibland känns det ingenting alls, även när de hugger av min hals

Bara så jävla tom, när jag väntar på min egen dom

Måndag och februari

Ja, så är det!

Dessvärre håller jag på att bli riktigt sjuk. Kan det ha något att göra med helgen som var kanske? Näää... Men jag har bestämt mig för att inte bli sjuk, även om jag faktiskt blir det. För denna vecka ser jag verkligen fram emot! För det första så går jag bara en halv vecka, torsdag och fredag är helt lediga för min del. Då ska det bli lite photo shoot med N och T. Sedan ska jag hitta på en massa skoj i helgen också!

Taggad.

RSS 2.0